A Madam Tussauds attrakciók prioritásként kezelik látogatóik és munkatársaik biztonságát. A biztonság fenntartása érdekében kialakított eljárásainkat nemzetközi helyszíneinken több éven keresztül fejlesztettük ki a rendőrséggel és biztonsági szolgálatokkal közösen, és folyamatos felülvizsgáljuk azokat.

Az általunk alkalmazott biztonsági eljárások a következők:

Biztonsági ellenőrzések

Számos biztonsági intézkedést alkalmazunk vendégeink és munkatársaink védelme érdekében.

Biztonsági csapatunk a te biztonságod érdekében teljesít szolgálatot. Kérünk, teljes mértékben működj együtt az összes biztonsági ellenőrzés során, és támogasd csapatunk ezen létfontosságú tagjait, mivel fontos munkát végeznek mindannyiunk biztonsága érdekében.

Táska- és személyes holmi ellenőrzés

Annak érdekében, hogy látogatásod a lehető legbiztonságosabb és élvezetesebb legyen, fokozott biztonsági ellenőrzéseket vethetünk be. Ide tartozik a poggyász és a személyes tárgyak ellenőrzése, amelyet szükség esetén a belépés előtt elvégezhetünk. A táskák és egyéb holmik átvizsgálásra kerülhetnek a beengedés előtt. Az alább felsorolt tiltott tárgyak egyike sem kerülhet be a Madame Tussauds Budapest épületébe.

Az ellenőrzések során biztonságért felelős munkatársaink felkérhetnek, hogy vedd ki az összes tárgyat a zsebedből és helyezd a biztosított tálcákra. Ezután a csapat egyik tagja átnézi őket. Egyes esetekben további biztonsági intézkedésekre is szükség lehet, például fémdetektorok használatára.

Tiltott tárgyak

Az alábbiakban útmutatást adunk arról, hogy mit nem lehet bevinni a Madame Tussauds Budapestbe. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ez a lista nem teljes és változhat.

  • Minden fegyvernek minősülő tárgy
  • Tűzijáték és/vagy füstbombák
  • Üvegpalackok vagy egyéb tárgyak, amelyek sérülést okozhatnak és/vagy sértőnek vagy veszélyesnek minősülhetnek
  • Éles tárgyak vagy bármi, ami biztonsági kockázatnak tekinthető, beleértve a késeket, tollkéseket, ollókat, dugóhúzókat, fém körömreszelőket, játék- vagy fegyvermásolatokat.
  • Bódító ital
  • Illegális anyagok és kábítószerek
  • Gördeszkák, robogók és görkorcsolyák
  • Drónok
  • E-robogók

További részletekért tekintsd meg Általános Szerződési Feltételeinket.

Mit teszünk még a biztonságod érdekében?

A nap 24 órájában biztonsági kamerákkal figyelemmel kísérjük, hogy mi történik az épületben, és elkötelezett munkatársaink mindent megtesznek annak érdekében, hogy minden vendégünk biztonságos, és élvezetes időt tölthessen el nálunk. Büszkék vagyunk arra, hogy szorosan együttműködünk a helyi rendőrséggel és biztonsági szolgálatokkal annak érdekében, hogy eljárásaink naprakészek legyenek és a bevált gyakorlatokat kövessék.

Természetesen biztonságért felelős csapatunk rendszeres kapcsolatban áll a speciális kormányzati biztonsági szervekkel, akik rendszeres eligazítást és képzést biztosítanak munkatársainknak.

Segíts nekünk, hogy segíthessünk

Vendégeinket arra kérjük, hogy maradjanak éberek, figyelmeztessék személyzetünket vagy biztonsági csapatunk egy tagját minden gyanús esetben, és ügyeljenek holmijaik biztonságára.