Nyereményjáték

Az alábbi linkre kattintva a nyereményjáték szabályzatát megtalálod a részletes információkkal.

Pályázatok

Neumann János halálának 67. évfordulóján a Madame Tussauds Budapest kreatív pályázatot hirdet, melynek során ötleteket vár, hogy milyen díszlet, háttér vagy installáció kerüljön Neumann János figurája mellé!

Az ötleteket az iskola@madametussauds.hu emailcímre várjuk 2024. február 29-ig. A legötletesebb, technikailag is megvalósítható ötlet beküldőjét ajándék belépőkkel jutalmazza a Madame Tussauds Budapest.

Általános kérdések

Nyitvatartásunkat megtekintheted ezen a linken

A Madame Tussauds Budapest egy állandó kiállítás, ami évről évre új figurákkal is bővülni fog.

Az attrakció megtekintése egyénileg, vezető nélkül történik és körülbelül 60-90 perc alatt tekinthető meg minden látványosság.

A teljes élmény megtapasztalásának érdekében addig maradsz, ameddig csak szeretnél.

A Madame Tussauds Budapest pontos elérhetőségét ezen a linken találod.

Amellett, hogy kedvezőbb áron vásárolhatod meg a belépőjegyet online és elkerülheted a hosszú sorban állást, az általad választott időpontban való belépést is csak online előfoglalás esetén tudjuk garantálni. A látogatás ugyanis akkor lehet igazán élményteli, ha csak a varázslatra figyelhetsz és egy idősávban adott számú látogató tartózkodik a helyszínen. Az időpontfoglalással biztosítható, hogy minden idősávban előre meghatározott, korlátozott számú vendég érkezzen.

Igen, de az általad választott időpontban történő belépést csak előre megvásárolt online jeggyel tudjuk garantálni, a helyszínen vásárlókat csak a szabad kapacitások alapján tudjuk beengedni.

Igen, az érvényes pedagógus igazolvánnyal rendelkező vendégek 4990 Ft-ért látogathatják meg a múzeumot hétköznaponként, azaz hétfőtől péntekig nyitvatartási időben. A pedagógus jegy a helyszínen vásárolható meg, ezért érdemes tájékozódni a weboldalunkon az aktuális nyitvatartási időről. Az pedagógus igazolványt a belépő megvásárlásakor kell felmutatni.

Biztonsági okokból nem tudunk előbb beengedni a jegyen szereplő idősáv kezdeténél, ezért kérjük, pontosan érkezz az attrakcióba. Ha esetleg elkéstél, 15 perccel túl tudod lépni az adott idősávot. Egyéb esetben kérjük, fordulj kollégáinkhoz bizalommal.

Látogatásod időpontját online módosíthatod, akár három alkalommal is. Átfoglalására csak az eredetileg kiválasztott időpont előtt van lehetőséged.

Ha a kiválasztott dátumon és időben nem jelensz meg, később már nincs lehetőséged más időpontot foglalni.

Ennek több oka is lehet:

  • Előfordulhat, hogy pár perc is eltelik, amíg a visszaigazolást megkapod. Ilyenkor érdemes a bejövő e-mailek mappáját frissíteni. - Ellenőrizd, hogy sikeres volt-e a megrendelés. A sikertelen megrendelésről is emailt küldünk.

Ellenőrizd, hogy a megrendelést visszaigazoló email nem került-e levelezőrendszered spam mappájába.

Előfordulhat, hogy a megrendelésnél rossz email címet adtál meg. Ebben az esetben fordulj hozzánk az info@madametussauds.hu elérhetőségen. Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 10:00 és 18:00 óra között működik, ezen időszakban a lehető leghamarabb igyekszünk megoldani a felmerült problémát.

Souvenir Shopunk az utcáról, jegy nélkül is látogatható, vásárolj kedvedre.

Sőt! Bátorítunk arra, hogy készíts minél több képet. A fényképezőgépek, mobiltelefonok (képkészítés céljából) használata a Madame Tussauds összes nyilvános területén engedélyezett. Szelfizz, ülf fel Tom Cruise motorjára, próbáld ki Sissi hintóját – töltsd meg a saját élményeiddel a termeket! Ha forgatási céllal stábtagként vagy sajtósként érkeznél, kérünk, fordulj sajtóirodánkhoz további információkért.

A múzeum kiállítótereiben tilos az ételek és italok fogyasztása. A magyar történelmi személyiségeket bemutató teremből nyíló élménybüfénkben lehetőséged van felfrissülni, miközben különleges moziélményben részesülhetsz.

Igen! Az egyetlen korlátozás a babakocsi méretére vonatkozik, nem lehet szélesebb 90 cm-nél.

Bár nagyon szeretjük az állatokat, kérünk, hogy hagyd otthon kiskedvencedet, ő sajnos nem jöhet be a kiállításra. A terápiás - és segítő állatok természetesen kivételt képeznek ez alól.

A kiállítás minden látványossága megközelíthető kerekesszékkel is, azonban a helyszínen nem áll rendelkezésre kerekesszék. Kérünk, hogy amennyiben szükséged van rá, használd saját kerekesszéked.

Kártyahasználatra fel! Múzeumunk a készpénz nélküli fizetési lehetőségeket preferálja; elfogadunk hitelkártyát (Visa, MasterCard, Amex és Discover), érintés nélküli fizetést (Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay) és China UnionPay-t. Amennyiben mégis készpénzzel fizetnél, azt is meg tudod tenni, ráadásul érintésmentesen. Valutát nem áll módunkban elfogadni.

A helyszínen minden SZÉP-kártyát elfogadunk, online pedig jelenleg az OTP SZÉP kártyával lehetséges a fizetés.

Minden promóciónk egyedi előírásokkal és feltételekkel rendelkezik. Kérünk, hogy a kedvezmény vagy az ajándékutalvány beváltásához tájékozódj weboldalunkon és olvasd el az apróbetűs részeket is.

Sokkal jobban mutathatsz egy közös fotón kedvenc sztároddal, ha nem kell a kezedben tartanod táskádat vagy kabátodat, ezért kisebb csomagokhoz javasoljuk a bejárat mellett található csomagmegőrző használatát. Nagyobb csomagokat sajnos nem tudunk elzárni, így kérjük, azokat ne hozd magaddal.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy mind kollégáink, mind látogatóink számára biztonságos környezetet biztosítsunk, ehhez kérjük együttműködésed abban, hogy fegyvert vagy fegyvernek minősülő tárgyat nem hozol magaddal a látogatásod során.

Már rendelkezem ajándékutalvánnyal

A 2022-ben vásárolt ajándékutalványok 2024. május 25-ig érvényesek, a 2023-ban vásárolt utalványok pedig a vásárlástól számított egy évig érvényesek.

Az online vásárolt ajándékjegyek esetében a látogatáshoz előzetes, online időpontfoglalás szükséges. Az utalvány a rajta található egyedi kóddal a jegy.madametussauds.hu/hu/gift-card oldalon váltható be belépőjegyre.

A helyszínen vásárolt ajándékjegyekre ez nem vonatkozik, azokat nyitvatartási időben bármikor beválthatják, azonban kérjük mindig ellenőrizzék az aktuális nyitvatartási időt és vegyék figyelembe, hogy zárás előtt 1 órával engedhetjük be az utolsó vendéget.

Az ajándékutalvány nem váltható vissza.

Nem, a látogatást megelőzően online időpontfoglalás szükséges a belépéshez.