Értesülj elsőként a nyitás részleteiről!

Értesülj elsőként a nyitás részleteiről!

Nemsokára találkozhatsz a legnagyobb sztárokkal!

Hollywood, London, Tokió és több világváros után 2023 első félévében Budapest belvárosában, a gyönyörű Palazzo Dorottyában is hamarosan eléd tárul a Madame Tussauds titkokkal övezett, felejthetetlen világa. Nálunk bámulatos környezetben, izgalmas és szórakoztató módon kerülhetsz a nemzetközi szupersztárok, világhírű magyarok és történelmünk nagyjai közelébe.

Ha a nyitásig szeretnél az elsők között értesülni legújabb híreinkről, információinkról, iratkozz fel hírlevelünkre vagy kövess minket Facebookon, Instagramon.

Váltsd be ajándékutalványod!

Időpontot foglalok

Gyakori kérdések

Az attrakció 2023 első félévében nyitja meg kapuit.

A hivatalos jegyértékesítés 2023 első félévében kezdődik.

A Madame Tussauds Budapest pontos elérhetőségét ezen a linken találod.

Már rendelkezem ajándékutalvánnyal

Az ajándékutalvány az attrakció hivatalos megnyitásától számított egy évig érvényes.

A látogatáshoz előzetes, online időpontfoglalás szükséges.

Az utalvány a rajta található egyedi kóddal a madametussauds.hu oldalon váltható be belépőjegyre, legkorábban 2023. február 15-én. Az utalvány ezután is beváltható, elsőbbségi időpontfoglalás a hivatalos jegyértékesítés megkezdéséig lehetséges.

Az ajándékutalvány nem váltható vissza.

Nem, a látogatást megelőzően online időpontfoglalás szükséges a belépéshez.

A látogatás akkor lehet igazán élményteli, ha csak a varázslatra figyelhetsz, és egy idősávban adott számú látogató tartózkodik a helyszínen. Az időpontfoglalással biztosítható, hogy minden idősávban előre meghatározott, korlátozott számú vendég érkezzen.

Látogatásod időpontját online módosíthatod, akár három alkalommal is. Átfoglalására csak az eredetileg kiválasztott időpont előtt van lehetőséged.

Ha a kiválasztott dátumon és időben nem jelensz meg, később már nincs lehetőséged más időpontot foglalni.

Ennek több oka is lehet:

  • Előfordulhat, hogy pár perc is eltelik, amíg a visszaigazolást megkapod. Ilyenkor érdemes a bejövő e-mailek mappáját frissíteni.
  • Ellenőrizd, hogy sikeres volt-e a megrendelés. A sikertelen megrendelésről is emailt küldünk.
  • Ellenőrizd, hogy a megrendelést visszaigazoló email nem került-e levelezőrendszered spam mappájába.
  • Előfordulhat, hogy a megrendelésnél rossz email címet adtál meg. Ebben az esetben fordulj hozzánk az info@madametussauds.hu elérhetőségen. Ügyfélszolgálatunk munkanapokon 09:00 és 15:00 óra között működik, ezen időszakban a lehető leghamarabb igyekszünk megoldani a felmerült problémát.