Ha céges rendezvényhez, karácsonyi- vagy születésnapi partihoz, nagyszabású bulihoz keresed a tökéletes helyszínt, akkor megtaláltad! Töltsd az estét 51 hollywoodi és magyar hírességgel, sportolóval, zenésszel, járd be mind a 8 tematikus helyszínt, készíts szelfit Brad Pittel, beszélgess George Clooney-val vagy bulizz együtt Penelope Cruz-zal VIP Party helyszínünkön!

Ajándékkártya illusztráció

Stílusos ajándékkal lepnéd meg munkatársaidat, partnereidet vagy családtagjaidat?

Van egy jó ötletünk!

Adj felejthetetlen élményt!

Vásárolj ajándék belépőjegyet a sztárok világába, a Madame Tussauds Budapestbe!

Unalmas tárgyak helyett válaszd a hírességek varázslatos világát!

Egyszerre több kollégának/partnernek vennél jegyet?

Írj nekünk és segítünk, hogy gyorsan és hatékonyan tehesd meg: event@madametussauds.hu

A megvásárolt jegyek egy évig érvényesek, így az időpont választás lehetősége a megajándékozott kezében van.

Vállalati rendezvények

Vállalati rendezvények

A Madame Tussauds élményközpontok a világ minden táján híresek rendezvényeikről is, amelyek mögött ötven évnyi tapasztalat és számtalan elismerés áll. Ebbe a sorba kíván csatlakozni a legújabb, budapesti helyszín is, a város központjában.

8 magával ragadó és interaktív témájú helyiség biztosításával és a felmerülő igényekhez alkalmazkodva vállaljuk nívós rendezvények teljeskörű lebonyolítását, legyen szó vállalati eseményről vagy akár díjátadó vacsoráról.

Koktélpartik és állófogadás

Koktélpartik és állófogadás

Amennyiben maradandó élményt jelentő koktélpartit vagy állófogadást szeretnél rendezni, megtaláltad a tökéletes helyszínt: a budapesti Madame Tussauds mesés partihelyiségét! Akár már 10 fő esetén is biztosítjuk az exkluzivitás lehetőségét neked.

Díjátadók

Díjátadók

Báltermünk koktélpartik és állófogadások mellett különleges díjátadók otthonául is szolgálhat a megfelelő technikai háttér és catering biztosításával.

Karácsonyi parti

Karácsonyi parti

Csatlakozz hozzánk egy exkluzív karácsonyi partira! Kis létszámú baráti társaságoktól kezdve akár többszáz fős cégekig, vállaljuk az éves karácsonyi összejövetelek minden igényt kielégítő megrendezését.

Fontos: ha rendezvény iránt érdeklődnél, kérjük, vedd fel a kapcsolatot velünk a +36 30 076 3603 telefonszámon vagy az event@madametussauds.hu címen.