A Madame Tussauds Budapest igazi kulturális kalandot, páratlan látványvilágot és feledhetetlen szórakozást kínál. A diákok igazi élménytúrán vehetnek részt, kb. másfél óra alatt bejárhatják a különleges gonddal készült tereket és érdekességeket tudhatnak meg nemcsak a sztárokról, de történelmi személyekről, művészekről, sportolókról is.

Iskolás csoportoknak szóló akciónk keretében a diákok (minimum 10 fős osztály vagy csoport esetén) egyedi, 4990 Ft-os tudják megtekinteni Budapest legújabb világhírű attrakcióját.

Minden 10. tanuló után egy tanár kísérő belépése ingyenes, minden további pedagógusnak szintén biztosítjuk a kedvezményes 4990 Ft-os árat.

Madame Tussauds Budapest iskolás ajánlatai

Tábort szerveztek? Gyertek a Madame Tussauds Budapest attrakcióba, ahol nem baj, ha kint esik az eső vagy épp kánikula tombol. Találjátok meg a táborotok tematikájához legjobban illő figurát és tudjatok meg róla minél többet vagy készítsetek remek képeket.

Nyári táboros csoportoknak szóló akciónk keretében a 2024. június 24-augusztus 31-ig tartó időszakban a táborozó gyerekek egyedi, 4990 Ft-os áron tudják megtekinteni Budapest legújabb világhírű attrakcióját.

Minden 5. táborozó gyermek mellé egy felnőtt kísérő ingyen mehet be.

Madame Tussauds Budapest tábor ajánlatai

Amennyiben szeretnétek ellátogatni hozzánk, kérem jelezzétek az iskola@madametussauds.hu email címen és kollégáink örömmel segítenek a foglalásban és minden további kérdésre szívesen válaszolnak.